måndag 9 augusti 2010

Farstukvisten har fått en trappa!

Jag och Mannen är väldigt duktiga på att dra igång nya projekt här hemma. Att se till att färdigställa dem är vi mindre duktiga på. Men nu har det äntlign hänt!

Så här såg farstukvisten ut innan vi satte igång. Endast ett steg och tråkig omfattning:
Så här ser den ut nu, trappa runt de tre fria sidorna, lagom låga steg för Hunden som ska undvika att hoppa. Just det, vi har ju bytt dörren och lagt marksten också:

Tusan, vilken skön känsla som infinner sig när vi ser hur fint det blev!

5 kommentarer:

 1. Grymt snyggt!

  Behövde ni bygglov för att göra farstukvisten?
  Funderar på att göra nästan exakt som er entré :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Farstukvisten finns ju med på bygglovet. Att bygga trappan runt fungerar som allt annat: utan tak och under 60 cm högt så krävs inget bygglov. Lycka till!

   Radera
 2. Hej!
  Heter Karin och bor utanför Linköping i en nybyggd villa. Jag såg din blogg när jag sökte på Skimmergrå och Demidekk. Såg då att ni verkar ha ungefär samma färg på ert hus som vi har och vi står precis i färd med att försöka bestämma oss för vilken färg på terasslasyr vi skall ha på vår altan. Jag undrar därför om du har möjlighet att mejla över några bilder på ert hus där man ser altanen också. Vi står och väljer mellan Jotuns terasslasyr "skimmergrå", "naturgrå" eller "nordiskt trä". Nordiskt trä tyckte vi såg lite för smutsig ut och vi funderar på hur just skimmergrå blir till vår husfärg. Hur gammal var f ö trallen när ni laserade och vet du vilken färgkod ni har på huset?

  Vore jättetacksam för svar snarast möjligt!
  MVH Karin

  SvaraRadera
 3. Hej. Hur gjorde ni när ni bytte trallen under pelarna. På vårt Älvsbyhus "står" pelarna på trallen. Er farstukvist är riktigt fin och vi vill göra något liknande.

  SvaraRadera